Career
UT Challenge

If you are in search of a challenging work placement/internship, job or traineeship with one of our partners, check out the following vacancies.

All current vacancies

Click here for all current vacancies at DEMCON
Lees meer

Mechanical Lead Engineer

De afdeling Mechanical Engineering is verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp voor een grote variatie aan mechatronische producten en machines. De interfaces naar de afdelingen mechatronica, elektronica, software en productie spelen een belangrijke rol.

Lees meer

Mechatronic system engineer

Door de groei naar de vraag van onze dienst op het gebied van innovatieve multidisciplinaire high-tech productontwikkeling ontstaan er diverse vacatures binnen de engineering teams. Wij zoeken talentvolle en resultaatgerichte ontwerpers die aan de groei van ons bedrijf kunnen werken.

Lees meer

Electronics System Engineer

De afdeling Electrical systems ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt op het vlak van motion, data acquisitie, machinebesturingen, embedded systemen en sensor technologie. De interfaces tussen mechanica en electro naar de software spelen een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.
Lees meer

Quality Inspector

Ben jij technisch opgeleid, op zoek naar een functie in de breedte van de techniek, affiniteit met medical devices en wil jij deel uitmaken van een bevlogen team? Dan komen wij graag met jou in contact.
Lees meer

PHP/Java Development Traineeship

Ben je net afgestudeerd (HBO/WO) en op zoek naar een succesvolle carrière in de IT bij een innovatief bedrijf? Kortom wil jij investeren in jouw toekomst? Wij bieden je de mogelijkheid om deel uit te maken van een innovatieve en internationale organisatie waarin we gebruik maken van de nieuwste technologieën. 

Lees meer

Business Consultancy Traineeship

Voor ons Business Consultancy Traineeship zoeken wij getalenteerde starters met een pas afgeronde WO-opleiding die interesse hebben om een succesvol IT bedrijf in de openbaar vervoersmarkt nog succesvoller te laten zijn.

Lees meer

Software Tester Traineeship

Tijdens het Software Tester Traineeship zul je tijdens cursussen en trainingen verschillende facetten van het testvak leren. Met de nodige ambitie van jouw kant en de verschillende trainingen en projecten van onze kant, kun je doorgroeien tot een volwaardig IT Specialist. 

Lees meer

PHP Developer

Wil jij onderdeel uitmaken van ons webdevelopment/PHP team en meehelpen onze ambities te verwezenlijken? Wij beloven je een interessante werkomgeving, uitdagende en complexe vraagstukken en een heel leuk team waarin ieder zijn steentje bijdraagt.

Lees meer

Java Developer

Ben jij Java Developer en op zoek naar mooie, technisch hoogstaande opdrachten, groei en ervaren collega’s? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Sqills!

Lees meer